Om oss

Välkomna till Ronny Vidigsson Gräv AB

Vi är ett företag med bred kompetens inom Mark- & Anläggningsarbeten
Vi finns i Markaryd i Södra småland och vi arbetar främst i Kronobergs, Halland och Skånelän.
Med våra grävmaskiner av olika storlekar från 2 - 30ton utför vi alla typer av grävningar och schaktarbeten åt både privatpersoner och företag. Vi levererar även alla olika sorters grusmaterial och kör transporter av olika slag (Lastbil/kranbil). I vårat lager hittar ni även en hel del olika maskiner för att underhålla hemmet, så som minigrävare 2ton, markvibratorer, cementblandare, betongkap, m.m för uthyrning. Under vinter halvåret så kör vi snöröjning.

Vidigssons Gräv startades år 1991 av mig Ronny Vidigsson, bosatt och uppvuxen i Markaryd som även driver företaget, med en arbetskraft på 9 anställda.

Vi har i företaget en lång samlad branscherfarenhet och bred kunskap. Bland våra formella kompetenser finns vägverkets kurser ”Arbete på väg”, ”Trafiksäkerhet” och ”Miljö” samt ”EBR” och tillstånd för transport av avfall och farligt avfall. Vi arbetar alltid med största noggrannhet och är måna om att använda en bra kundservice – vi är lätta att ha och göra med och hjälper gärna våra kunder med råd och tips av olika slag. Våra väl utförda arbeten genom åren har också gett oss många nöjda kunder, både privatpersoner och företag.